no-code web og 
e-commerce

Byg_

Vi hjælper dagligt vores kunder med at opbygge og lancere innovative digitale løsninger i topklasse. Ved hjælp af den nyeste teknologi gør vi din virksomhed i stand til at være en del af den digitale transformation for at nå dine forretningsmål. Vi bygger fantastiske brugeroplevelser ved at levere fuldspektret Shopify udvikling services og løsninger til kunderne.

To designere kigger på en computerskærm.
Leverancer_

[1] Hjemmesider
[2] Webshops
[3] Dobbeltsidede markedspladser
[4] Business automation
[5] Chatbots

Certificeringer_
Shopify-partnereShopify-eksperter
Metoder_

[1] Shopify-udvikling
[2] Webflow-udvikling
[3] Brugerdrevet design
[4] Bubble-udvikling
[5] Low-code automatiseringsværktøjer
[6] API-integrationer
[7] Chatbot-design

Hvad drejer det sig om_

Vi er konstant i gang med at finde de bedste no-code-værktøjer til at bygge mere med mindre. Vores værktøjskasse giver os mulighed for hurtigt at skabe sofistikerede løsninger ved at integrere det optimale sæt af no-code-værktøjer. Vi bruger Webflow til at bygge smukke websteder, der konverterer besøgende til fans og kunder.

Kvalifik er anerkendt som en e-handels eksperter ved at blive udnævnt til officiel Shopify Partner og certificeret Shopify Expert. Vores services imødekommer alle dine behov for udvikling af e-handel, hvilket gør os i stand til at bygge tilpassede Shopify webshops samt tilføje funktionalitet til en nuværende temaopsætning.

Vi bringer alsidighed ind i din e-handelsløsning ved at integrere tredjepartsplatforme med Shopify for at opnå en problemfri oplevelse for dig og dine kunder gennem hele rejsen. Vores ekspertise inden for business automation sikrer, at din online butik kører effektivt og problemfrit for at opnå nul forretningstab.

Ved hjælp af vores interne designteam sørger vi for, at din butik skiller sig ud og sikrer, at den ser visuelt fantastisk ud på både web og mobil.Nogle af de projekter, vi har lavet_

Er du
den næste?

Vi kan hjælpe dig med at komme fra koncept til projekt på ingen tid.

Kom i kontakt

Rebecca Busk

Leder af projekter og markedsføring